ieper_uitgewassen_beton
Eco

Focus op duurzaamheid en ecologie

Betoncentrale De Brabandere is voortdurend op zoek naar nieuwe technieken en toepassingen. Onze focus ligt op de ontwikkeling van DUURZAME en ECOLOGISCH VERANTWOORDE betonsoorten. We maken zoveel mogelijk gebruik van gerecycleerde granulaten voor de aanmaak van ons Eco-Beton. Om meer te weten over onze recyclage-activiteiten kan je verder doorklikken naar recyclage.

Onze beide centrales zijn BENOR gecertificeerd.

Ons gamma

Deze producten zijn steeds bij ons verkrijgbaar:

2018 Felix Timmermanslaan Oostduinkerke5

OP SAMENSTELLING OF BENOR

Ons stortklaar beton kan worden gevraagd volgens de samenstelling van uw wensen of volgens BENOR normen. Zo heeft u steeds het juiste product voor uw project.

Eco

ECO BETON

Eco-beton wordt geproduceerd met gerecycleerde materialen. Een duurzame, ecologische en economisch interessante oplossing voor elk project.

de_brabandere_sierbeton2

Geef je project een eigentijdse look met sierbeton! Onze jarenlange ervaring heeft ons gebracht naar een uitgebreid gamma sierbeton. Technieken zoals uitwassen, polijsten en kleuren geven keer op keer een prachtig resultaat.

Bekijk ook zeker even onze brochure via onderstaande knop

Fav1
  • Zandcement/Stabilisé
  • Magere beton
IMG_0311

Zandcement en schraal beton zowel met natuurlijke materialen als met recupmateriaal

IMG_4454

Kant en klare mortel 36u verwerkbaar – ’s nachts geleverd op de werf

aIMG_4444c
  • Met of zonder cement
  • Ideaal voor het aanvullen rond kelders, het opvullen van oude putten, stookolietanks.
  • Aan te voeren met mixers en perfect verpompbaar!
'IMG_3679
  • Greppelbeton geschikt voor het plaatsen met een slipform machine
  • Vloeibeton
  • Wegenisbeton met of zonder kleurstof

Prijs aanvragen? Klik hier:

Prijsaanvraag Betoncentrale

Onze centrales

In 2002 werd op het Industrieterrein I in de Handelsstraat te Veurne onze eerste betoncentrale opgericht. In 2008 werd het BENOR keurmerk behaald en werd de centrale uitgebreid. Op die manier kunnen een ganse reeks producten geproduceerd worden met een hoge, constante kwaliteit.

Door het grote aantal aggregaten bunkers en de 4 cementsilo’s kan een groot gamma producten aangeboden worden. Dit zowel voor droge toepassingen in de wegenbouw alsook voor het stortklare beton. Ons actiegebied gaat van De Panne, Koksijde, Nieuwpoort over Veurne naar Diksmuide, Alveringem en Lo-Reninge.

Voor onze Franse klanten bouwden we in 2014 een betoncentrale in de Haven van Duinkerke onder de naam Flandres Béton sarl. Alle informatie over onze Franse afdeling vindt u onder www.flandresbeton.fr.