In de pers

Pieter de Brabandere bekroond tot “Ondernemer van het Jaar” tijdens Veurne Awards

Bron: www.dvo.be

Tijdens de allereerste editie van de Veurne Awards is Pieter De Brabandere van Group De Brabandere B.V. uitgeroepen tot “Ondernemer van het Jaar 2024”. Hij mocht bovendien ook de publieksprijs in ontvangst nemen.

Group De Brabandere is actief in de wegenbouw, de betonproductie, het vervoer en de recyclage. De Veurne Awards zijn bedoeld om lokaal ondernemerschap te stimuleren en te vieren. Ze zullen naar verwachting een jaarlijkse traditie worden om uitmuntendheid in de zakenwereld te erkennen en te belonen.

Verder werden ook de prestaties van andere bedrijven en ondernemers in verschillende categorieën in de bloemetjes gezet. Zo viel DC Eterno in de prijzen als “Starter van het Jaar”. Andere trofeeën gingen naar Palu Palu (Winkelbeleving), De Living (Horeca), Garage Vansteenland (Renovatie/nieuwbouw), ’t Eendenhof (Ambacht), Trotec (Green) en Bernard Joye (Lifetime Achievement).

 

foto door Kane Demeulemeester

BRON:

https://www.dvo.be/artikel/pieter-de-brabandere-bekroond-tot-ondernemer-van-het-jaar-tijdens-veurne-awards#:~:text=Tijdens%20de%20allereerste%20editie%20van,het%20vervoer%20en%20de%20recyclage.